Str. Mitropolit Firmilian, nr. 8, Craiova, Dolj

AUTISM – un cuvant atat de mic, dar atat de greu atunci cand reprezinta diagnosticul copilului tau! Poate fi copilul tau, pentru ca 1 din 44 dintre parinti sunt zdruncinati de acest diagnostic. Timpul se opreste in loc si totul se transforma intr-o lupta permanenta pentru a-l trage din abis si a-l aduce intr-o lume normala alaturi de noi ceilalti, unde sa se joace, sa mearga la scoala, sa vorbeasca!

Da! Sa vorbeasca!

“MAMA”, “ TATA” Cat de mult te-ai bucurat cand copilul tau ti-a spus pentru prima data aceste cuvinte? Ei bine, un copil cu autism reuseste sa le spuna dupa luni de terapie. El are nevoie de 10 pana la 40 de ore de terapie pe saptamana, platita integral de catre parinti.

Tu poti sa aduci o raza de speranta pentru familiile acestor copii si NU TE COSTA NIMIC!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, in mod gratuit, pentru cei 50 de copii cu autism din asociatia noastra!

Fa rai din ce ai!

Nu te costa nimic sa faci parte din povestea unui copil cu autism! In Craiova si in Regiunea S-V Oltenia, locurile in centrele specializate in terapie ABA sunt limitate. Noi ne dorim sa ajutam cat mai multi copii, iar pentru asta avem nevoie sa suplimentam locurile in terapie, sa formam specialisti si sa dotam centrul pentru a oferi servicii terapeutice la nivel inalt.

Ofera copiilor nostri:

Cum?

Doneaza 3,5 % din impozitul pe venit din salarii și pensii

 
  1. Descarcă Formularul 230;
  2. Completează-l cu datele tale personale și semnează-l la Semnătura Contribuabil.
  3. Contactează-ne AICI ca să putem intra în posesia formularului tău.

Doneaza 3,5 % din impozitul pe venit din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, PFA / CI etc.)

 
  1. Depune declarația unică direct în spațiul virtual (SPV) cu următoarele informații: Asociația pentru Interventie Cognitiva si Comportamentala “Visuri si Sperante”, CIF: 39685228, IBAN: RO41BTRLRONCRT0447790107, Banca Transilvania.
  2. Descarca declarația unică.

Atentie

  • Poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale (retinere la sursa), cu o simpla cerere

Da, ai auzit bine! Poti face aceasta redirectionare lunar si fara sa depui un efort. Compania se va ocupa de toate cele necesare. Tu trebuie doar sa inaintezi cererea si astfel vei sprijini constant asociatia noastra sa le ofere copiilor cu autism ajutorul necesar!

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor în completarea formularului? Adnana este aici să te ajute: 0766 862 700 sau adnana.predoaica@autismvss.ro

Asociatia pentru Interventie Cognitiva si Comportamentala “Visuri si Sperante”
Cod de înregistrare fiscală: 39685228
Cont bancar EURO:  RO56BTRLEURCRT0447790101, Banca Transilvania
Cont bancar RON:    RO41BTRLRONCRT0447790107, Banca Transilvania